Tidslinje LINK 2018

5 maj
Inledande anmälan

Fram till den 16:e september är den inledande anmälan öppen för företag, vilket innebär att ditt företag kan uppge kontaktuppgifter och anmäla intresse till att delta i LINK-mässan 2018. Det finns även möjlighet att anmäla intresse för ytterligare marknadsföring, t.ex. att sponsra med produkter och goodiebags, eller kanske anordna ett evenemang för studenterna. Vi är öppna för förslag! Efter deadline för anmälningen kommer en återkoppling ske, där vi meddelar vad vi kan erbjuda för just ditt företag.

16 september

Från och med den 16:e september är anmälan till LINK bindande för såväl studenter som företag. Skulle man trots detta få förhinder och måste avanmäla sig, tillkommer en administrationskostnad motsvarande ett halvt grundpaket, d.v.s. 8250 kr.

Kompletterande anmälan öppnar

När den inledande anmälan stänger, öppnas en kompletterande anmälan. Då får ni som företag bl.a. möjlighet till att uppge namn på representanter, göra extrabeställningar inför mässan samt beställa bankett- och lunchbiljetter.

10 oktober
Deadline för rabatterad avanmälan

Från och med den 10:e oktober kommer kostnaden för en avanmälan motsvara ett helt grundpaket, d.v.s. 16 500 kr.

14 oktober
Deadline för kompletterande anmälan

Den kompletterande anmälan ska vara rapporterad till er företagsvärd senast den 14:e oktober.

9-18 november
Företagsvärd kontaktar

Då ditt företag är anmält till LINK 2018 kommer ni bli tilldelade en företagsvärd. Värden kommer kontakta er senast den 18:e november för att säkerställa detaljer i en eventuell kompletterande anmälan.

19-29 november
LINK-dagarna

LINK-dagarna pågår under cirka två veckor och under den perioden har ni som företag möjlighet att anordna eller medverka på spännande evenemang för studenterna. Dessa företagsevenemang kan exempelvis vara lunchföreläsningar, träningspass, företagsbesök, gokart eller någon annan aktivitet. Genom att arrangera ett evenemang får ni en bättre kontakt med studenterna och det är ett ett ypperligt tillfälle att berätta om er verksamhet.
Anmäl intresse till att anordna ett företagsevenemang i den inledande anmälan för att få mer information samt tips och idéer.

29 november
LINK-mässan

LINK-mässan går av stapeln!

Banketten

Som avslutning på LINK-dagarna anordnas en storartad bankett på Linköping Konsert och Kongress. Banketten är till för företagsrepresentanter och det studenter som är involverade i LINK. Kvällen kommer bjuda på en avslappnad stämning med bl.a. skickliga toastmasters och en trerätters middag.