Värdanmälan


Pluggar du eller är du intresserad av något inom Data och IT?

Ta då chansen att söka värd till LINK 2018! Förutom värdefulla kontakter och en bra erfarenhet får alla värdar en värd-kick, ryggsäck, schysst värdpresent och bankett!

De fyra värdposterna som du kan söka är:

– FÖRETAGSVÄRD, du är ett företags kontaktperson under LINK. Dina uppgifter är att hålla god kontakt med företaget både innan och under mässdagen där du kommer stå med dem vid deras monter. Att vara företagsvärd ger dig en unik chans att skapa nya kontakter och få mer inblick i ett intressant företag.

– LOGISTIKVÄRD, du hjälper till med det praktiska under mässdagen och ser till att allt flyter på. Logistikvärdarna arbetar nära Mässgruppen i LINK och får därmed en god insyn i logistiken bakom mässan.

– INFORMATIONSVÄRD, du kommer hjälpa LINK att nå ut med information till mässans besökare och företag. Informationsvärdarna kommer under mässdagen att stå i informationsmontern och kommer få en god översikt av mässan.

– Vi söker även en FOTOVÄRD under mässan och banketten, vi riktar oss till dig som tidigare kunskap inom fotografering.

Vid frågor maila (eller stoppa honom i korridoren!) personalansvarig på adam.grans@linkdagarna.se

Ansökan är öppen fram till 14 oktober. För mer information kolla här.

Anmälan stängd!