Inledande företagsanmälan

Nu har intresseanmälan för LINK-dagarna 2018 öppnat. LINK-dagarna arbetsmarknadsdagar inom data och IT vid Linköpings Universitet. De studenter som besöker mässan representerar flera olika program och institutioner. I två veckor pågår inspirerande företagsevent, som leder fram till mässdagen 29 november. Under mässdagen får ni som företag chans att berätta om er verksamhet och mingla med era framtida kollegor. Mässdagen avslutas sedan med en magisk bankett, där ni som företagsrepresentanter får chans att träffa studenter i en mer avslappnad miljö.

Ni anmäler Er genom att fylla i nedanstående formulär. Genom att fylla i formuläret förbinder ni Er även till detta avtal. Observera att enligt avtalet kan avanmälan ske kostnadsfritt fram till datumet 16 september 2018. Därefter öppnas kompletterande anmälan som håller öppet till och med 16 november. Prislista för LINK 2018 finner ni här. Vid övriga frågor, kontakta oss.


Anmälan är stängd!