Rekryteringskväll med Ericsson

Recruitment evening with Ericsson – both national and international students within Computer Science and IT are welcome! In first hand, this evening is for last year student, but if there are seats free, these will be available for other students as well!

LINK bjuder tillsammans med Ericsson in till en spännande rekryteringskväll, i första hand för dig som är inne på sista året av din utbildning inom data och IT, men även du som läser näst sista året är välkommen!

  • Är Cloud, 5G, machine learning, IoT, virtualization eller ICT architecture något för dig?
  • Vill du vara med och bygga framtidens uppkopplade samhälle?
  • Vill du jobba med innovation och driva 5G-evolutionen?
  • Vill du vara del av och utveckla Ericssons globala företagskultur?

Missa inte denna möjlighet att träffa representanter från ett av världens ledande företag inom branschen. Ericsson kommer inom de närmsta åren att anställa 1000 nyexaminerade ingenjörer i Sverige och vi börjar nu! I Linköping söker vi just nu över 50 personer för spännande uppdrag i en global och framtidsinriktad verksamhet!

Kvällen inleds i C3 den 25 april klockan 17:15 med information om vilka möjligheter som finns på Ericsson just nu och vilka som kommer framöver. Efter det blir det mat och dryck och trevligt mingel tillsammans med företagsrepresentanter i Zodiaken. Då har du alla chanser i världen att knyta kontakter som öppnar portalen till din framtid!

Anmälan till evenemanget sker på denna länk, och är öppen till och med den 19/4.

Predicting the future is fun. Inventing it is powerful. Ericsson does both.

Join us at the Recruitment Evening April 25th – Be a part of our global future!